JustPaste.it

Zrazyki rybne

(4 porcje)jajka, 2 sztukinatka pietruszki (posiekana), 2 łyżkimąka, 2 łyżkiolej do smażeniaFix do kotletów mielonych WINIARY, 1 sztukafilety rybne, 500 gramów

(4 porcje)jajka, 2 sztukinatka pietruszki (posiekana), 2 łyżkimąka, 2 łyżkiolej do smażeniaFix do kotletów mielonych WINIARY, 1 sztukafilety rybne, 500 gramów

 

 

(4 porcje)

jajka, 2 sztuki

natka pietruszki (posiekana), 2 łyżki

mąka, 2 łyżki

olej do smażenia

Fix do kotletów mielonych WINIARY, 1 sztuka

filety rybne, 500 gramów

 

Filety rybne zmielić. Połączyć z jajkami, Fixem i natką pietruszki. Uformować zrazy. Obtoczyć w mące. Smażyć na złoty kolor.

 

Czas przygotowania: 15 minut

Wartość energetyczna:

całość: 920 kcal

 1 porcja: 230 kc

Po więcej przepisów zapraszam na mojego bloga który jest nie tylko o gotowaniu

www.arek-ciekaweposty.pl