(4 porcje)jajka, 2 sztukinatka pietruszki (posiekana), 2 łyżkimąka, 2 łyżkiolej do smażeniaFix do kotletów mielonych WINIARY, 1 sztukafilety rybne, 500 gramów
(4 porcje)
jajka, 2 sztuki
natka pietruszki (posiekana), 2 łyżki
mąka, 2 łyżki
olej do smażenia
Fix do kotletów mielonych WINIARY, 1 sztuka
filety rybne, 500 gramów
Filety rybne zmielić. Połączyć z jajkami, Fixem i natką pietruszki. Uformować zrazy. Obtoczyć w mące. Smażyć na złoty kolor.
Czas przygotowania: 15 minut
Wartość energetyczna:
całość: 920 kcal
1 porcja: 230 kc
Po więcej przepisów zapraszam na mojego bloga który jest nie tylko o gotowaniu
www.arek-ciekaweposty.pl