Login lub e-mail Hasło   

Tajemnice znakomitego tortu!

Kilka wskazówek dotyczących tortów.
Wyświetlenia: 397 Zamieszczono 09/10/2015

Aby tort był prawdziwnie pokaźny i smaczny trzeba się oddać pasji twórczej posłgując się możliwie nalepszymi składnikami, gdyż chcemy, aby tort wprawiał w zachwyt prawdziwych smakoszy i wielbicieli wszelakich wypieków. W Polsce powszechnie uznane jest, że tort to nieodłączna część waznych wydarzeń w naszym życiu, takich jak śluby, urodziny, imieniny itp. Ponieważ nie zadarzają się często w czyims życiu takie sytuacje, każdy prawdziwy cukiernik daje z siebie wszystko. Najczęstszym kształtem tortu jest okrągła forma, ale to nie jest reguła. Korzysta się z różnych zabiegów wzbogacających ciasto w różne smaki, a odpowiedni wybór smaków to kwestia doświadczenia i prawidlowego rozłożenia. Stosuję się wiele elementów dekoracyjnych, które stanowią dodatek smakowy i estetyczny. Cukiernicy to prawdziwi kompozytorzy smaku.

Podobne artykuły


149
komentarze: 36 | wyświetlenia: 81579
46
komentarze: 24 | wyświetlenia: 15402
42
komentarze: 24 | wyświetlenia: 6300
41
komentarze: 140 | wyświetlenia: 6056
32
komentarze: 74 | wyświetlenia: 2148
31
komentarze: 17 | wyświetlenia: 2766
29
komentarze: 13 | wyświetlenia: 3838
31
komentarze: 47 | wyświetlenia: 3222
26
komentarze: 18 | wyświetlenia: 4428
24
komentarze: 13 | wyświetlenia: 5096
23
komentarze: 42 | wyświetlenia: 3547
23
komentarze: 5 | wyświetlenia: 2788
23
komentarze: 11 | wyświetlenia: 5845
 
Autor
Artykuł

Powiązane tematy






Brak wiadomości


Dodaj swoją opinię
W trosce o jakość komentarzy wymagamy od użytkowników, aby zalogowali się przed dodaniem komentarza. Jeżeli nie posiadasz jeszcze swojego konta, zarejestruj się. To tylko chwila, a uzyskasz dostęp do dodatkowych możliwości!
 

© 2005-2018 grupa EIOBA. Wrocław, Polska