Login lub e-mail Hasło   

Mus Truskawkowo-Grejpfrutowy

Delikatny i lekki. Doskonały jako przekąska. Idealny o każdej porze dnia i nocy. Lekkostrawny i pożywny.
Wyświetlenia: 222 Zamieszczono 08/08/2016

Składniki:

  • 200 mililitrów jogurtu naturalnego
  • 1 szczypta cukru pudru
  • 1,5 szklanki truskawek
  • 1 grejpfrut
  • 1-2 łyżki płatków kukurydzianych np. Lubella Corn Flakes

 

Sposób przygotowania:

Obrać grejpfrut ze skóry i podzielić na małe kawałki. Następnie wyciąć białe błonki. W kolejnym kroku należy zblendować w blenderze. Dodać truskawki i wszystko doprowadzić do konsystencji musu. Wsypać odrobinę cukru pudru, tylko do smaku. W szklance na zmianę nakładać jogurt i mus. Całość posypać płatkami kukurydzianymi.

Podobne artykuły


14
komentarze: 2 | wyświetlenia: 1067
14
komentarze: 9 | wyświetlenia: 1170
14
komentarze: 11 | wyświetlenia: 724
14
komentarze: 2 | wyświetlenia: 656
14
komentarze: 2 | wyświetlenia: 1012
13
komentarze: 5 | wyświetlenia: 831
13
komentarze: 0 | wyświetlenia: 743
13
komentarze: 1 | wyświetlenia: 712
13
komentarze: 3 | wyświetlenia: 884
12
komentarze: 4 | wyświetlenia: 604
12
komentarze: 0 | wyświetlenia: 574
12
komentarze: 2 | wyświetlenia: 531
12
komentarze: 6 | wyświetlenia: 910
12
komentarze: 18 | wyświetlenia: 1006
12
komentarze: 12 | wyświetlenia: 490
 
Autor
Artykuł

Powiązane tematy






Brak wiadomości


Dodaj swoją opinię
W trosce o jakość komentarzy wymagamy od użytkowników, aby zalogowali się przed dodaniem komentarza. Jeżeli nie posiadasz jeszcze swojego konta, zarejestruj się. To tylko chwila, a uzyskasz dostęp do dodatkowych możliwości!
 

© 2005-2018 grupa EIOBA. Wrocław, Polska