Login lub e-mail Hasło   

Mus Truskawkowo-Grejpfrutowy

Delikatny i lekki. Doskonały jako przekąska. Idealny o każdej porze dnia i nocy. Lekkostrawny i pożywny.
Wyświetlenia: 251 Zamieszczono 08/08/2016

Składniki:

  • 200 mililitrów jogurtu naturalnego
  • 1 szczypta cukru pudru
  • 1,5 szklanki truskawek
  • 1 grejpfrut
  • 1-2 łyżki płatków kukurydzianych np. Lubella Corn Flakes

 

Sposób przygotowania:

Obrać grejpfrut ze skóry i podzielić na małe kawałki. Następnie wyciąć białe błonki. W kolejnym kroku należy zblendować w blenderze. Dodać truskawki i wszystko doprowadzić do konsystencji musu. Wsypać odrobinę cukru pudru, tylko do smaku. W szklance na zmianę nakładać jogurt i mus. Całość posypać płatkami kukurydzianymi.

Podobne artykuły


17
komentarze: 113 | wyświetlenia: 1569
14
komentarze: 8 | wyświetlenia: 654
13
komentarze: 25 | wyświetlenia: 1134
12
komentarze: 12 | wyświetlenia: 923
12
komentarze: 1 | wyświetlenia: 760
11
komentarze: 298 | wyświetlenia: 718
11
komentarze: 4 | wyświetlenia: 642
11
komentarze: 0 | wyświetlenia: 1011
10
komentarze: 0 | wyświetlenia: 800
10
komentarze: 3 | wyświetlenia: 307
10
komentarze: 3 | wyświetlenia: 472
10
komentarze: 1 | wyświetlenia: 462
10
komentarze: 2 | wyświetlenia: 955
10
komentarze: 0 | wyświetlenia: 513
10
komentarze: 10 | wyświetlenia: 361
 
Autor
Artykuł

Powiązane tematy






Brak wiadomości


Dodaj swoją opinię
W trosce o jakość komentarzy wymagamy od użytkowników, aby zalogowali się przed dodaniem komentarza. Jeżeli nie posiadasz jeszcze swojego konta, zarejestruj się. To tylko chwila, a uzyskasz dostęp do dodatkowych możliwości!
 

© 2005-2018 grupa EIOBA. Wrocław, Polska