Login lub e-mail Hasło   

Penne z pesto rosso picante

Penne z pesto rosso picante
Wyświetlenia: 261 Zamieszczono 08/12/2016

Czas przygotowania: 20 minut

Poziom trudności: łatwy

Składniki na 2 porcje:

Makaron Malma Penne Rigate 200 g

Pół ząbka czosnku

Suszone pomidory w oleju 100 g

Parmezan 100 g

Orzeszki pinii 20 g

Chili pepperoni  ¼

Sól, cukier, pieprz

Oliwa z oliwek

 

Przygotowanie:

  1. Do misy blendera wkładamy pomidory, tarty parmezan, czosnek, chili i orzeszki. Dodajemy odrobinę oliwy i miksujemy na pastę, po czym doprawiamy solą cukrem     i pieprzem.
  2. Makaron gotujemy według wskazówek producenta, po czym odcedzamy odlewamy     i jeszcze gorący, mieszamy z pesto i odrobiną pozostałej wody.
  3. Nakładamy na talerz i posypujemy parmezanem.

Podobne artykuły


14
komentarze: 2 | wyświetlenia: 858
14
komentarze: 11 | wyświetlenia: 916
14
komentarze: 8 | wyświetlenia: 335
13
komentarze: 0 | wyświetlenia: 930
12
komentarze: 6 | wyświetlenia: 1781
12
komentarze: 18 | wyświetlenia: 1527
12
komentarze: 12 | wyświetlenia: 689
12
komentarze: 1 | wyświetlenia: 382
11
komentarze: 9 | wyświetlenia: 867
11
komentarze: 298 | wyświetlenia: 383
11
komentarze: 0 | wyświetlenia: 955
11
komentarze: 0 | wyświetlenia: 460
11
komentarze: 95 | wyświetlenia: 153
11
komentarze: 4 | wyświetlenia: 382
10
komentarze: 0 | wyświetlenia: 424
 
Autor
Artykuł

Powiązane tematy






Brak wiadomości


Dodaj swoją opinię
W trosce o jakość komentarzy wymagamy od użytkowników, aby zalogowali się przed dodaniem komentarza. Jeżeli nie posiadasz jeszcze swojego konta, zarejestruj się. To tylko chwila, a uzyskasz dostęp do dodatkowych możliwości!
 

© 2005-2018 grupa EIOBA. Wrocław, Polska