Login lub e-mail Hasło   

Stovit – zaproś go na obiad

Jarzębina, borówka i żurawina - a teraz także czerwona cebulka – to właśnie pełen repertuar Dodatków do mięs i serów firmy Stovit.
Wyświetlenia: 267 Zamieszczono 24/02/2017

Jarzębina, borówka i żurawina - a teraz także czerwona cebulka – to właśnie pełen repertuar Dodatków do mięs i serów firmy Stovit. Te wyjątkowe przetwory wzbogacą smak niejednego dania i „podkręcą” wspólne spotkania prze rodzinnym stole. Jeśli trudno Ci zdecydować, który smak wybrać, doradzamy, jak dopasować najlepszy dodatek do Twojego obiadu.

 

Mięso jasne

To chyba najbardziej popularna odmiana mięsa, szczególnie cenionego przez najmłodszych. Należy do nich przede wszystkim mięso drobiowe, królicze, a także wieprzowina. Łagodny smak jasnego mięsa domaga się równie łagodnych dodatków, dlatego doskonale będzie współgrać z borówką Stovit.

 

Mięso czerwone

Ten rodzaj mięsa cechuje wyrazisty smak, a także wysoka zawartość tłuszczu. Zaliczamy do niego między innymi cielęcinę oraz wołowinę. W zależności od sposobu przyprawienia, pasować do niego będą dodatki do mięs i serów Stovit w postaci czerwonej cebulki czy nieco pikantnej jarzębiny.

 

Dziczyzna

Mięso przepiórki, bażanta lub dzika wprawdzie nieczęsto gości na naszych stołach, ale jeśli już się tak stanie, warto spróbować go wraz z dodatkiem Stovitowej żurawiny. Jej aromat idealnie podkreśli smak dziczyzny i nada każdej potrawie niepospolitego charakteru.

 

Sery

W przypadku serów tak naprawdę każdy dodatek Stovit wyśmienicie spełni swoją rolę. Dobór odpowiedniego zależy od gatunku sera, ale i osobistych preferencji. Klasyczna deska serów wzbogacona o różnorodną paletę wytrawnych przetworów Stovit – zaspokoi apetyt każdego konesera kuchni francuskiej, ale i nie tylko! A jaki będzie Twój ulubiony?

 

Cena: ok 5 zł/250 g.

Podobne artykuły


14
komentarze: 2 | wyświetlenia: 1087
14
komentarze: 11 | wyświetlenia: 791
14
komentarze: 2 | wyświetlenia: 730
13
komentarze: 0 | wyświetlenia: 804
13
komentarze: 5 | wyświetlenia: 888
12
komentarze: 2 | wyświetlenia: 1164
12
komentarze: 18 | wyświetlenia: 1222
12
komentarze: 2 | wyświetlenia: 631
12
komentarze: 6 | wyświetlenia: 1145
12
komentarze: 2 | wyświetlenia: 558
12
komentarze: 12 | wyświetlenia: 553
11
komentarze: 0 | wyświetlenia: 854
11
komentarze: 0 | wyświetlenia: 599
11
komentarze: 1 | wyświetlenia: 616
11
komentarze: 3 | wyświetlenia: 717
 
Autor
Artykuł

Powiązane tematy






Brak wiadomości


Dodaj swoją opinię
W trosce o jakość komentarzy wymagamy od użytkowników, aby zalogowali się przed dodaniem komentarza. Jeżeli nie posiadasz jeszcze swojego konta, zarejestruj się. To tylko chwila, a uzyskasz dostęp do dodatkowych możliwości!
 

© 2005-2018 grupa EIOBA. Wrocław, Polska