Login lub e-mail Hasło   

Wiosenne menu w amerykańskiej odsłonie

Czy można stworzyć burgery, które będą lekkie, kolorowe i wiosenne? Można! Udowadnia to szef kuchni wrocławskiej Road American Restaurant
Wyświetlenia: 186 Zamieszczono 30/03/2017

-

Chcieliśmy zaskoczyć naszych klientów, a jednocześnie podkreślić charakter naszego lokalu, słynącego z przepysznych burgerów i steków – mówi Zbigniew Kowalczyk, szef kuchni w Road American Restaurant i autor nowego Hello Burger Menu.

W wiosennym menu mamy na przykład burgera z panierowanym jajkiem w koszulce, skomponowany z kotletem, boczkiem, sałatą i serem cheddar. Dla miłośników owoców morza dobry wyborem będzie burger wołowo-kalmarowo-krewetkowy, z dodatkiem kiełków fasoli mung, a także pomidora, kapusty, papryki, sałaty, czerwonej cebuli, z sosem majonezowo-musztardowym. W karcie dań Roada znajdziemy również Tuna Burger z kulowym tuńczykiem w oleju w towarzystwie cytryny, cukinii, sałaty, ogórka i czerwonej cebuli.

Niezwykłą nowością jest też Chips Burger, z soczystą polędwicą  i solonymi chipsami z dodatkiem pomidorowej salsy, papryki i ogórka. Wszystkie burgery podawane są z frytkami.

Pożegnaj zimę i przywitaj wiosenne menu w Road American Restaurant. Hello Burger Menu - tak smakuje wiosna!

Podobne artykuły


17
komentarze: 50 | wyświetlenia: 1518
16
komentarze: 71 | wyświetlenia: 1020
16
komentarze: 15 | wyświetlenia: 951
14
komentarze: 32 | wyświetlenia: 890
14
komentarze: 15 | wyświetlenia: 794
13
komentarze: 2 | wyświetlenia: 1020
13
komentarze: 16 | wyświetlenia: 836
13
komentarze: 4 | wyświetlenia: 885
13
komentarze: 4 | wyświetlenia: 675
12
komentarze: 53 | wyświetlenia: 475
12
komentarze: 30 | wyświetlenia: 732
12
komentarze: 0 | wyświetlenia: 831
 
Autor
Artykuł

Powiązane tematy






Brak wiadomości


Dodaj swoją opinię
W trosce o jakość komentarzy wymagamy od użytkowników, aby zalogowali się przed dodaniem komentarza. Jeżeli nie posiadasz jeszcze swojego konta, zarejestruj się. To tylko chwila, a uzyskasz dostęp do dodatkowych możliwości!
 

© 2005-2018 grupa EIOBA. Wrocław, Polska