Login lub e-mail Hasło   

Paul Wieczor


... unde venis et quo tendis



Wcześniejsze wpisy
Paul Wieczor:   Rekomendacja artykułu Ajurwedyjskie Leczenie Miodem  (04/12/2010)
Paul Wieczor:   Głos na artykuł Ajurwedyjskie Leczenie Miodem  (04/12/2010)
Paul Wieczor:   Głos na artykuł Toksyczne życie  (04/12/2010)
Paul Wieczor:   Rekomendacja artykułu Mięso w naszej diecie.  (04/12/2010)
Paul Wieczor:   Głos na artykuł Mięso w naszej diecie.  (04/12/2010)
Paul Wieczor:   "Zgadzam się w 95% z tezami zawartymi w artykule. Jestem zwolennikiem i propagatorem zdrowej żywności. Pozostałe 5% budzące moje wątpliwości, to wspomniane zagrożenia wynikające ze stosowania azotanów w procesie konserwacji mięsa. Azotan sodu (saletra chilijska, NaNO3) jest nieodzownym składnikiem w procesie peklowania, które ma na celu nie tylko utrwalenie barwy wędlin (poprzez wchod ..." do artykułu Mięso w naszej diecie..  (04/12/2010)



Akcje

Informacje podstawowe
Login: chefpaul
Ranga:
Ost. logowanie: 11/12/2010
Zarejestrowano: 04/12/2010

Statystyki
Punkty: 2
Odwiedziny profilu: 1.242
Przeczytane artykuły: 0
Ocenione artykuły: 3
Komentarze: 1




© 2005-2018 grupa EIOBA. Wrocław, Polska