Login lub e-mail Hasło   

Fryderyk Deka


Olej konopny podbija przemysł kosmetyczny. Jest naturalnym produktem pozyskiwanym z owoców drzew. Z suszonych owoców ręcznie wydobywa się pestki, z nich ziarna, a z tych tłoczy się ten porywający olej. Olej konopny jest produktem, jaki wykorzystywany jest w wielu dzisiejszych kosmetykach - sprawdź znacznie więcej na domenie http://legal-highs-forum.com/cannabinoids-f7/. Jest silnym przeciwutleniaczem, zawiera kwasy Omega 6 i 9, w... więcej informacji





Brak aktywności



Akcje

Informacje podstawowe
Login: hrinanzoly97
Ranga:
Ost. logowanie: 26/01/2018
Zarejestrowano: 26/01/2018

Statystyki
Punkty: 0
Odwiedziny profilu: 109
Przeczytane artykuły: 0
Ocenione artykuły: 0
Komentarze: 0




© 2005-2018 grupa EIOBA. Wrocław, Polska