Login lub e-mail Hasło   

Pokarm


16
głosuj
Czy ktoś z Nas zastanawia się na co dzień z czego robione są wieprzowe wędliny, a także dlaczego kiełbasa swojska jest bardziej syta od tej którą kupimy w sklepie? 13/02/2009
komentarze: 18 | wyświetlenia: 89640 | Kamil Sobczak w:
6
głosuj
Autor - Joachim M Werdin Rozdział z książki "Niejedzenie" W przybliżeniu i uproszczeniu, rozważając to mechanicznie, energetycznie i chemicznie, można powiedzieć, że c... 14/11/2007
komentarze: 0 | wyświetlenia: 2837 | Wiesław Matuch w:
8
głosuj
Składniki mineralne występują zarówno w produktach pochodzenia zwierzęcego, jak i roślinnego. Spełniają w organizmie różnorodne funkcje i z tego względu muszą być stale do niego... 16/01/2008
komentarze: 1 | wyświetlenia: 59924 | niepal.pl w:




© 2005-2018 grupa EIOBA. Wrocław, Polska