Login lub e-mail Hasło   

Evil na skalę Europy

Zyskująca miłośników restauracja SteakHouse Evil, słynna z serwowania jedynego w Warszawie steka ze strusia, rozszerza swoją działalność.
Wyświetlenia: 82 Zamieszczono 30/08/2018

W planach właścicieli sieci SteakHouse Evil jest rozbudowanie strefy wpływów poprzez wejście w system franczyzowy. Właściciele zdradzają, że firmy chętne na otworzenie lokalu będą mogły niebawem wykupić licencję i otworzyć własne restauracje pod szyldem i zgodnie z zasadami panującymi w SteakHouse Evil. Pozwala na to znakomita pozycja restauracji – zarówno finansowa jak i wizerunkowa, którą cieszy się firma. Kolejnym celem w planie strategicznego rozwoju jest otwarcie punktów SteakHouse Evil za granicą. Duże zainteresowanie oraz stopniowa zmiana przyzwyczajeń kulinarnych skłania właścicieli do rozszerzenia działalności na skalę międzynarodową.

W wielu miastach Europy serwuje się mięso, które niestety nie zawsze spełnia najwyższe wymagania. Na rynku tym jest więc przestrzeń, którą warto zagospodarować serwisem najwyższej jakości. Mamy nadzieję, że steki Evila spotkają się tam z równym zainteresowaniem jak te serwowane w Polsce – wyjaśnia Piotr „Timi” Piotrowski, właściciel i szef kuchni Evil.

SteakHouse Evil od pięciu lat prężnie rozwija się na polskim rynku. Restauracje specjalizują się w sezonowanych stekach z polskiej wołowiny. Sieć ma również własne piwo i kawę. Od czerwca steki Evila dostępne są nie tylko w Poznaniu i Szczecinie, ale także w Warszawie. Właściciele przyznają, że to początek rozwoju marki.

Klienci sprawiają, że chcemy się wciąż rozwijać. Serwujemy dobre jedzenie, oni chętnie do nas wracają, przyprowadzając kolejnych zadowolonych klientów. Cieszymy się, że możemy rozszerzać rynek i mamy nadzieję, niebawem nasze steki będzie można zjeść w wielu polskich oraz zagranicznych miastach – mówi Piotrowski.

Dynamiczne rozbudowywanie oferty i duże perspektywy przyciągają wielu przedsiębiorców i restauratorów zainteresowanych współpracą ze SteakHouse Evil. Wkrótce poznamy, gdzie, poza Warszawą, Poznaniem i Szczecinem, będzie można skosztować steka od Evila.

Podobne artykuły


17
komentarze: 71 | wyświetlenia: 1815
17
komentarze: 50 | wyświetlenia: 1716
16
komentarze: 15 | wyświetlenia: 1126
14
komentarze: 15 | wyświetlenia: 973
14
komentarze: 2 | wyświetlenia: 1051
13
komentarze: 16 | wyświetlenia: 970
12
komentarze: 0 | wyświetlenia: 1038
12
komentarze: 53 | wyświetlenia: 692
12
komentarze: 8 | wyświetlenia: 888
11
komentarze: 37 | wyświetlenia: 417
11
komentarze: 92 | wyświetlenia: 573
11
komentarze: 34 | wyświetlenia: 885
11
komentarze: 70 | wyświetlenia: 582
 
Autor
Artykuł

Powiązane tematy






Brak wiadomości


Dodaj swoją opinię
W trosce o jakość komentarzy wymagamy od użytkowników, aby zalogowali się przed dodaniem komentarza. Jeżeli nie posiadasz jeszcze swojego konta, zarejestruj się. To tylko chwila, a uzyskasz dostęp do dodatkowych możliwości!
 

© 2005-2018 grupa EIOBA. Wrocław, Polska